perjantai 17. syyskuuta 2010

Saimaan secret spot

Kävästiin Johnin kanssa pyörähtämässä Saimaalla veneilemässä ja kiipeämässä Johnin secret spot kivellä. Aikaisemmin kivellä oli yksi reitti nimeltään buble bee 4( tai joku sellanen) sekä pari projektia joista toinen on arviolta 6b-6c ja toinen noin 7a. Reissu alkoi uuden reitin tekemisellä joka sai nimen lihanriputtaja 6a. Reitti oli yllättävän voimakas vaikka ei sisälläkkään yhtään vaikeaa muuvia. Hienoksi reitin tekee myös se että se ei ole mikään yhden muuvin ihme.

Johnin vaikeampi projekti massiivisella hänkillä sai luvan odottaa, sillä molemmat keksimme hyvän teko syyn jättää sen tulevaisuuteen. Johnilla on kuulemma joku maratoni tulossa eikä uskalla riskata sitä paskan alastulon kanssa ja mulla taitaa vielä olla halua pitää itteni muuten vaan terveenä. Seinä on ehkä 5metriä korkea hänkki jossa on aika hc alatulo sellaiseen lohkareikkoon. Oishan meillä pädejä ollu, mutta tissiposkia oltiin molemmat.

Johnin helpompi projekti sai jo kaikki muuvit, mutta vielä pitäisi muuvit liittää yhteen. Ehkäpä ensi kerralla reitti saa nimen ja ensi nousun. Kivi sai myös uuden lämppäri reitin poketti roketti 5a. Poketti roketti nimensä mukaisesti muodostuu erilaisista poketeista joita kiveen on jostain syystä joskus muodostunut.


Älä jätä köyttä alle kun tiputat reitiltä kiveä.
Meitsi poketti roketilla 5a
John juhlii Lihanriiputtaja 6a toppaamista.


Johnin projekti sai vielä jäädä projektiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti