keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Luppioberget

Nyt kun viimeisin SKER jakso oli torniossa opiskeltu ja säät näyttivät mitä parhaimmille syys säille oli aika suunnata auton keula kohti luppiobergetiä. Reissu oli yksinkertaisesti niin iso ja maukas pala syys retkeilyä boulderoinnin parissa, että vaikeaa sitä on hehkuttaa riittävästi. Antaa siis kuvien valehdella enemmän kuin tuhat sanaa.


Onnellinen retki merkkisen termarin omistaja. Kestihän se termari kaksi päivää.

Armi lämppää tosissaan reittiä Joko mennään 5a.
Larina roikkuu Joko mennään topissa.

Hyvää yrkkää reitillä Lady boy 5c. Minä olin tällä kertaa ainut jonka lady boy päästi päälleen.Armi ja minä tempaistiin toppiin Tulevaisuuden lupaus 6a. Larinalla jäi reitistä tekemättä vain pers lähtö.


Leiri paikkakin oli reissulla aika todella hieno.
Minä fiilistelemässä dr pepperiä 6a

Ei mennyt tällä kertaa. Ei se kauaksi jäänyt ehkäpä ensi kerralla. Dr Pepper on yksi hyvä syy palata luppioon.
Tytöt vetivät myös todella hyvät yrkät.

Luolamies dyno6a
Ei mennyt sekään.

Luppion mykistäviä maisemia...
Arpo hemulilla 5a lämppäilyä
Larina ja Armi vetivät lady boylle vielä todella kovat yrkät, mutta ei menny vieläkään. Armille toi lady boy tais jäädä hyväki syyksi mennä luppioon.Tuli kiivettyä elämäni korkein boulderi. Kolmas kerros 5c on topon mukaan 9m korkea reitti. Pädit eivät kauheasti lämmittäneet mieltä alhaalla.


Kasviken 5c aiheutti toisille kovaa henkistä tuskaa.

Toisille taas fyysistä. Larinan nilkka paukahti ikävästi sivuttain alas tullessa. Toivotaan pikaista paranemista.

3 kommenttia:

  1. Hienoa settiä. Tuo Luppiovaara on kyllä yks niistä paikoista missä pitäis viettää päivä kotopuolessa käydessä. Tietty siellä Rollon funkissa on muita paikkoja kans missä olis hienoa settiä ja hyviä kavereita.

    VastaaPoista
  2. Tota suosittelen nimeomaa tollaseen vähintään parin päivän retkeen. On meinaan sen verran mahtava yöpymis paikka ja aivan älyttömästi kivaa kiivettävää. Mielessä pyörii jo kevät retki ennen ku itikka aika alkaa. Toki sitä ennen vois hakee lämppäri retken Getaan. Toki sitä ennen vois keskittyä tähän syksyyn ja tulevaan talveen.

    VastaaPoista
  3. Tyylikkäitä kuvatuksia kyllä. Seminä ehkä näin jälkikäteen sylettää työmiehen ies ja arki. Ens reissul meiti on mukana!

    VastaaPoista