sunnuntai 24. tammikuuta 2010

KorollaOltiin Karl Holyn ja Andy Souvenirin kanssa Korouomalla louhimassa jäätä alku viikolla. Ekana päivänä käytiin Jaska Jokusella hakee tuntumaa. Hiivatti kun oli hakemista tuo kiipeäminen, varsinkin mulla. Muilla tuntui sujuvan meno edes kohtuullisesti. Fiilikset ekasta päivästä oli, että ei ihminen jaksa vetää pelkillä käsillä itseään ylös kovin monesti.


Toinen päivä meni Mr Holyllä löysäillessä, kun mikään ei tuntunut pysyvän sisällä. Upeaa ajaa puolen suomen läpi jotta pääsee viettää aikaa huussissa. Me lähdettiin Andyn kanssa louhimaan ruskeaa virtaa ja siellä tuli otettua oma eka jää liidi. Tosin vain puolesta välistä ylös, mutta kyllä se silti ihan jännää oli.
Illalla saatiin Vieraiksi Jussa Paavo, Korina, Mammutti ja Matti Wattinahka. Miellyttävän punaviini illallisen jälkeen ja parin pasila jutun jälkeen oli aika toivottaa hyvät yöt ja pistää simmut kiinni.
Aamulla meidän ulkomaalais vahvistuksilla oli vaikeuksia herätä, joten suunnattiin Andyn ja Holyn kanssa Ruskealle etujoukkona. Veikkaan heräämis vaikeuksien johtuneen meidän Rauno Repomies imitaatioista. Ruskealla yksi linja ylös, joka oli vähintään kosteaa kiivettävää, ja kohti jykylää.Kiva reissu oli ja Korolle päästävä pian uudestaan.


P.S käyttäkää prusikkeja laskeutuessa.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. ...tu mitä säätöä nää kommentitki. No niin eli veinasko luistaa köydet käsistä?

  Ai stana kyllä siellä vaan taas on hienot jäät odottelemassa ;) No vielä joutuu jonku viikon reenaamaan täällä etelässä...

  VastaaPoista
 3. Ei luistanu yhtään köydet käsistä. Viimeinen kiivetty linja oli aika märkä ja prusikki jääty tollaseks palikaks. Ilo alkaa kesken laskeutumista poistaa jäätynyttä prusikkia.

  VastaaPoista
 4. Aaa... Katokko mie luulin, että sie heilutat sitä tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista