keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Hakku tuntumaa hutungista.

Jeba tulipas aamulla ennen töitä kokeiltua kevyttä hakkujen kolistelua hutungissa. Kauheeseen pumppiin ei vielä uskalla vetää, kun flunssa on vasta poistumassa tästä mun ruhosta.

Yleensä sorrun haukkumaan hutunkia hyvinkin monista syistä. Yleensä köydet on hengenvaarallisessa kunnossa, patjat on onnettomia petareita, henkilökunta ei pidä kiipeily tilasta mitään huolta ja jne. Tänään jotenkin sytyin hutunki reenaukseen uudestaan. Hakkureitit mitkä ollaan poikain kanssa sinne väännetty, sisältää todella kivaa drytool harjoittelua. Otteet mitkä seinälle ollaan hakkuja varten laitettu, ovat vanhoja "loppuun käytettyjä" kiipeily otteita. Hakuilla otteet hyvin herkkiä ja niiden kanssa saa olla kokoajan tarkkana. Otteet on todella hyviä graniitti lista simulaattoreita, sillä hakut ampuu niistä irti heti kun ote herpaantuu. Otteet ovat siinä mielessä myös hyvin realistisia että ne saattavat kräkätä paskaksi hakkujen paineen alla.

VITEO HUTUNKISTA

Reenaamisessa pitää aina olla tavoitteita. Nyt lupaan itselleni että hankin itseni vuoden vaihteeseen mennessä 3min kattokuntoon. Flunssa kun helpottaa niin alkaa armottoman kovat harkat, sillä kyllähän se vitsitti miestä viime talvena lähteä korolle ihan hirveessä rapa kunnossa.

Niin ja vielä sellanen juttu unohtu, että sisällä hakkujen kanssa kenkinä ei todellakaan käytetä sisäkiipeily tossuja. Tämä siksi että isot pojat foorumeillaan näin sanoo. Isot pojat tosin kiipeää lenkkareissa, mutta me Andy Souvenirin ja Karl Holyn kanssa linjattiin kenkä politiikka koviin kenkiin. Kyllähän noi jää kiipeily popot tuo hommaan lisää realismia, kun tuntuma seinään on täysin kadotettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti